AĞRI / DİYADİN - Günbuldu Ortaokulu

Günbuldu Ortaokulu

Günbuldu Köyü
Vizyon
Yüksek ahlak sahibi; milli-manevi değerlerle donatılmış, kendisini, çevresini ve ülkesini sürekli geliştirmeyi amaç edinen gençler yetiştirmektir.
Misyon
Her yönden örnek insan, örnek vatandaş yetiştiren, bilimsellikten ayrılmadan, dini-milli değerlerle kuşatılmış, iş ahlakı ve örnek çalışma sistemleriyle, bulunduğu bölgede lider bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
İL VE İLÇE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMALARDA ÖĞRENCİLERİMİZ DERECELER KAZANMIŞLARDIR.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
DERS 08.20 İLE 15.00 ARASINDA OLMAKTADIR.
ÖĞRETMENLERİMİZ İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ, ÇOĞUNLUĞUNU CİVAR KÖY VE MEZRALARDAN GELEN ÖĞRENCİLERİN OLUŞTURDUĞU TAŞIMALI EĞİTİM İLE HİZMET VERMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
GÜNBULDU KÖYÜ, DİYADİN MERKEZİNE OLAN 12 KM UZAKLIĞININ HARİCİNDE KONUM OLARAK HAVADAR, KÖYÜN BİRAZ DIŞINDA, YAKININDA AKARSUYU VE MERALARI OLAN; GEZİP GÖRÜLECEK TARİHİ MEYA MAĞARALARI VE BİRAZ DAHA ÜST KISMINDA ŞELALESİ OLAN GÜZEL BİR YERLEŞİM YERİNDEDİR. OKULUMUZA GİDEN YOL ASFALT OLUP HAVA ŞARTLARINDAN ÖTÜRÜ ÇOK CİDDİ SIKINTILAR OLMADIĞI SÜRECE YOLUMUZ DEVAMLI AÇIKTIR.
12 KM
2021-2022 MERKEZİ SINAVINDA GENEL BAŞARI ORTALAMASINDA DİYADİN 5.Sİ OLMUŞTUR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMZDA BASKETBOL, VOLEYBOL SAHASI YAPILMIŞ OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEŞİTLİ SPOR ETKİNLİKLERİYLE DENEYİM KAZANMAKTADIR.
TÜBİTAK 2204-B TÜBİTAK 4006