AĞRI / DİYADİN - Günbuldu Ortaokulu

Ekm

Okul Aile Birliği ve Birinci Dönem Veli Toplantısı okulumuzda gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği yönetim kadroları seçildi ve öğrencilerimizin başarıları için tüm kademelerde sınıf rehber öğretmenlerimiz ve okul psikolojik danışmanımız tüm veliler ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Ekm

"Yarın sizdeyim ve Bir Çayınızı İçeriz" projeleri kapsamında velilerimizin evlerine misafir olduk. Bizleri hoş sohbet ve içtenlikle karşılayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

7'den 70'e diyadin okuyor projesi kapsamında okulumuzda her gün kitap okuma saati yapılmaktadır.

Eyl

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeninin hazırladığı Mevlid Kandili programı gerçekleştirildi.

Eyl

Okul Müdürü Levent Yaşar USLU ve Okul TYP Personeli Yavuz DEMİR Okul bahçesindeki oyun alanlarının bakımlarını yapmıştır.

Eyl

"Sporumu Yapıyorum Dersime Giriyorum" Projesi kapsamında öğrencilerimiz derse girmeden önce spor yapıyor.

Haz

8. Sınıflarımız için LGS öncesi morallerini yüksek tutmak için eğlence ve mezuniyet töreni düzenlemiştir. Törende Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Cengiz DURMAZ; "Öncelikle tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz ve Pazar günü girecekleri LGS başarılar dilerim. Uzun bir maratondan geçtiler, bizim için en büyük sevinç tüm öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını almalarıdır. Burada tabi ki öğretmenlerimizin emekleri çok büyük, yeri geldi öğrencilerle tek tek ilgilenip sorunlarına çözüm üretmeye çalıştılar. Öğretmenlerimize ayrıca emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Mezun olacak öğrencilerimize kapımız her zaman açık diledikleri zaman bizleri ziyarete gelebilirler. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Allah yollarını açık etsin." sözleriyle konuşmasını bitirmiştir. Tören mezuniyet pastası kesimi, kep atma ve müzik eğlencesi ile devam etmiştir.

May

Okul Müdürümüz Cengiz DURMAZ, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Levent Yaşar USLU, Okul Çalışanımız Yavuz DEMİR ve Gönüllü öğrencilerimiz ile okul çevresinde peyzaj çalışması yapıldı.

May

"Yarın Sizdeyiz" ve " Bir Çayınız Varsa İçeriz" Projeleri Kapsamında Veli Ziyaretleri Gerçekleştirildi

14 Nisan Diyadinin Kurtuluşunun 105. Yıldönümü Kutlandı

Okulumuz merdivenlerine güvenlik bantları yapıştırıldı